KAHRAMANMARAŞ / ÇAĞLAYANCERİT - AKSU ORTAOKULU

AKSU ORTAOKULU

Adres
AKSU MAH. ABACILARDEDELER KÜME EVLERİ AKSU ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Eğitimin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hiçbir şey onun etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakları iyiye çevirebilir; kötü ilkeleri yıkar ve yerine yenilerini koyar; insanları melekler seviyesine çıkarabilir." Mark Twain Bu sözden yola çıkarak ahlaklı, dürüst, eğitimli, yenilikçi, Vatan ve Millet sevgisiyle yeşeren nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla Eğitim Öğretimin insanları olumlu anlamda değiştirebilmesi, onları geliştirebilmesi, diline, dinine, kültüre bağlı bireyler yetiştirebilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu mefkureyle yola çıktığımız bu yolda bizlere destek olan değerli Öğretmenlerimize , değerli öğrencilerimize, değerli velilerimize teşekkür ederiz.
Misyon
Başarılar
Okulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 3 öğrencimiz Fen Lisesi 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi, 7 tane öğrencimiz Anadolu Lisesi 5 tane öğrencimiz Meslek Lisesini kazanmıştır.
08.30-15.00
Minibüs
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Aksu Mahallesi/Çağlayancerit/K.Maraş
İlçe merkezine uzaklık 6 km. İl merkezine uzaklık 100 km